Banner

Castigatorul concursului " Castiga un iTab 800 3G " a fost desemnata prin tragere la sorti firma Freya Software.

Multumim tuturor participantilor.

itab 800 3g infotouchLa „ CASTIGA UN ITAB 800 3G!” poate participa orice persoana fizica sau juridica din ROMANIA care achizitioneaza de la INFOTOUCH SYSTEM SRL  in perioada 20 noiembrie 2011 – 20 decembrie 2011 cel putin un sistem InfoTouch all in one pc pe o factura. Pentru fiecare InfoTouch all in one pc achizitonat fiecare persoana fizica sau juridica primeste un voucher de participare la tombola.

 

Premiul Campaniei consta in: 1 (unu) tablet PC InfoTouch iTab 800 3G in valoare de 1199 LEI (inclusiv TVA) si se obtine prin tragere la sorti in data de 22 decembrie 2011. Livrarea premiului se face catre castigator in data de 23 decembrie personal sau cu un curier rapid.

Pentru detalii consultati regulamentul campaniei aici.

 

Detalii tableta pc InfoTouch iTab 800 3G click aici

Infotouch Systems a lansat pe 1 august seria de sisteme all in one, InfoTouch AIO PC. Acestea integreaza un display de 21.5" LCD Full HD ce afiseaza imagini de calitate, procesor Intel performant, HDD de capacitate mare, WiFi, WebCam, Mic, DVD-RW, porturi USB, Multimedia card reader, totul intr-un design compact, elegant, stilizat sub forma de "picatura de apa", in culori alb si negru, ce se potrivesc in orice camera si pe orice birou.

Bazate pe cele mai noi procesoare Intel, sistemele all in one InfoTouch AIO PC  au practic totul integrat, astfel incat putem spune 'adio' aglomeratiei de cabluri de pe birou, avand nevoie practic de un singur cablu, cel de alimentare, inlocuind cu succes vechile sisteme pc, care ocupau spatiu pe birou sau care erau niste adevarate 'aspiratoare' de praf daca se instalau sub birou.

Sistemele InfoTouch AIO PC se remarca printr-o mare flexibilitate in configurare, putand fi comandate in diverse configuratii hardware adaptate dupa cerintele clientului: cu 2 pina la 8 Gb de memorie, cu HDD intre 500 Gb si 1 TB, integrate cu cele 3 tipuri de procesoare standard Intel: Atom D525 1,8Ghz, I3-540 sau I5-650, cu ecran multitouch ori de protectie sau din punct de vedere al sistemelor de operare acestea se pot livra cu Linux-Ubuntu, Windows 7 Home Premium sau Windows 7 Profesional.Consideram ecranul de 21.5" cu rezolutia de 1920x1080 optim pentru aplicatiile de tip office, 18.5" fiind prea mic, iar ecranele de 23", 24" prea mari, acestea adresandu-se aplicatiilor profesionale.

infotouch aio pc infotouch desktop pc infotouch all in one computer

 

"Practic, cum l-am vazut m-am indrogostit de el", spune Alexandru Bedeleu, primul client al sistemelor InfoTouch AIO PC. "In realitate arata la fel ca in imaginile ce le-am vazut pe www.aiopc.ro, sau chiar mai bine.Am achizionat varianta Infotouch PC D525 pentru al folosii la birou in aplicatii de tip office.In curand voi mai achizitiona inca un sistem InfoTouch cu un procesor mai puternic si placa video performanta pentru aplicatii de design web si procesare de imagini, m-am gandit la modelul Infotouch PC i5 cu placa grafica nVidia" continua Alexandru,  CEO-ul companiei AB-SOFT.

"As putea spune ca a fost dragoste la prima vedere, imediat ce le-am vazut in realitate am achizitionat pentru firma de programare, 5 sisteme Infotouch PC i3 cu 4 Gb memorie" spune Iulian Popescu, presedintele companiei Softtehnica." Am inlocuit vechile sisteme PC care ocupau spatiu, erau pline de praf, aveam o multime de cabluri pe birou si le folosim pentru dezvoltarea de aplicatii software".

Despre InfoTouch Systems

InfoTouch Systems este o companie specializata pe tehnologia touchscreen, producand sau distribuind in Romania echipamente bazate pe tehnologia touchscreen single sau multi-touch. Avand o experienta de peste 7 ani. InfoTouch produce si comerializeaza: sisteme infochiosc marca InfoTouch, monitoare touchscreen marca BeTouch, monitoare multitouch, mese multitouch, sisteme POS touchscreen, sisteme all in one PC multitouch, tablete PC multitouch.

all in one desktop computer infotouch PCSpuneti " adio" aglomeratiei de cabluri de pe biroul dumenavoatra.

InfoTouch Systems lanseaza seria de sisteme all in one desktop PC bazate pe procesoare Intel, cu ecrane de 21.5" Full HD. Aceste sisteme all in one compacte, au un design modern, stilizat, atragator, sub forma de "picatura de apa", in culori alb si negru, ce se potrivesc in orice camera si pe orice birou.

Sistemele All-In-One PC includ, practic, toate funcţiile unui calculator obişnuit, plus câteva functionalităţi extra. Acestea au cameră web şi boxe integrate, DVD writer, card reader, porturi USB , VGA output şi chiar HDMI pentru rularea conţinutului video pe TV sau alte ecrane mai mari, tastatură wireless sau cu cablu.

Sistemele All-In-One PC InfoTouch dispun de funcţii pe care un desktop obişnuit nu le are: ecran touchscreen (multitouch), utilizatorii putand folosii echipamentele pentru mai multe activităţi, sistemele AIO cu multitouch reprezintand alegerea utilizatorilor de acasa, care au în componenţa familiei copii, capabilitatea multitouch facilitându-le experienţa nemaintilnita în faţa calculatorului.

Aceste sisteme all in one InfoTouch PC vor fi disponibile in 3 configuratii standard incepind cu data de 1 august 2011.

LiveZilla Live Help