Banner

all in one desktop computer infotouch PCSpuneti " adio" aglomeratiei de cabluri de pe biroul dumenavoatra.

InfoTouch Systems lanseaza seria de sisteme all in one desktop PC bazate pe procesoare Intel, cu ecrane de 21.5" Full HD. Aceste sisteme all in one compacte, au un design modern, stilizat, atragator, sub forma de "picatura de apa", in culori alb si negru, ce se potrivesc in orice camera si pe orice birou.

Sistemele All-In-One PC includ, practic, toate funcţiile unui calculator obişnuit, plus câteva functionalităţi extra. Acestea au cameră web şi boxe integrate, DVD writer, card reader, porturi USB , VGA output şi chiar HDMI pentru rularea conţinutului video pe TV sau alte ecrane mai mari, tastatură wireless sau cu cablu.

Sistemele All-In-One PC InfoTouch dispun de funcţii pe care un desktop obişnuit nu le are: ecran touchscreen (multitouch), utilizatorii putand folosii echipamentele pentru mai multe activităţi, sistemele AIO cu multitouch reprezintand alegerea utilizatorilor de acasa, care au în componenţa familiei copii, capabilitatea multitouch facilitându-le experienţa nemaintilnita în faţa calculatorului.

Aceste sisteme all in one InfoTouch PC vor fi disponibile in 3 configuratii standard incepind cu data de 1 august 2011.

LiveZilla Live Help