Banner

Infotouch Systems a lansat pe 1 august seria de sisteme all in one, InfoTouch AIO PC. Acestea integreaza un display de 21.5" LCD Full HD ce afiseaza imagini de calitate, procesor Intel performant, HDD de capacitate mare, WiFi, WebCam, Mic, DVD-RW, porturi USB, Multimedia card reader, totul intr-un design compact, elegant, stilizat sub forma de "picatura de apa", in culori alb si negru, ce se potrivesc in orice camera si pe orice birou.

Bazate pe cele mai noi procesoare Intel, sistemele all in one InfoTouch AIO PC  au practic totul integrat, astfel incat putem spune 'adio' aglomeratiei de cabluri de pe birou, avand nevoie practic de un singur cablu, cel de alimentare, inlocuind cu succes vechile sisteme pc, care ocupau spatiu pe birou sau care erau niste adevarate 'aspiratoare' de praf daca se instalau sub birou.

Sistemele InfoTouch AIO PC se remarca printr-o mare flexibilitate in configurare, putand fi comandate in diverse configuratii hardware adaptate dupa cerintele clientului: cu 2 pina la 8 Gb de memorie, cu HDD intre 500 Gb si 1 TB, integrate cu cele 3 tipuri de procesoare standard Intel: Atom D525 1,8Ghz, I3-540 sau I5-650, cu ecran multitouch ori de protectie sau din punct de vedere al sistemelor de operare acestea se pot livra cu Linux-Ubuntu, Windows 7 Home Premium sau Windows 7 Profesional.Consideram ecranul de 21.5" cu rezolutia de 1920x1080 optim pentru aplicatiile de tip office, 18.5" fiind prea mic, iar ecranele de 23", 24" prea mari, acestea adresandu-se aplicatiilor profesionale.

infotouch aio pc infotouch desktop pc infotouch all in one computer

 

"Practic, cum l-am vazut m-am indrogostit de el", spune Alexandru Bedeleu, primul client al sistemelor InfoTouch AIO PC. "In realitate arata la fel ca in imaginile ce le-am vazut pe www.aiopc.ro, sau chiar mai bine.Am achizionat varianta Infotouch PC D525 pentru al folosii la birou in aplicatii de tip office.In curand voi mai achizitiona inca un sistem InfoTouch cu un procesor mai puternic si placa video performanta pentru aplicatii de design web si procesare de imagini, m-am gandit la modelul Infotouch PC i5 cu placa grafica nVidia" continua Alexandru,  CEO-ul companiei AB-SOFT.

"As putea spune ca a fost dragoste la prima vedere, imediat ce le-am vazut in realitate am achizitionat pentru firma de programare, 5 sisteme Infotouch PC i3 cu 4 Gb memorie" spune Iulian Popescu, presedintele companiei Softtehnica." Am inlocuit vechile sisteme PC care ocupau spatiu, erau pline de praf, aveam o multime de cabluri pe birou si le folosim pentru dezvoltarea de aplicatii software".

Despre InfoTouch Systems

InfoTouch Systems este o companie specializata pe tehnologia touchscreen, producand sau distribuind in Romania echipamente bazate pe tehnologia touchscreen single sau multi-touch. Avand o experienta de peste 7 ani. InfoTouch produce si comerializeaza: sisteme infochiosc marca InfoTouch, monitoare touchscreen marca BeTouch, monitoare multitouch, mese multitouch, sisteme POS touchscreen, sisteme all in one PC multitouch, tablete PC multitouch.

LiveZilla Live Help